Menu Sluiten

Visie op zorg

Iedereen is gelijk

Honey Care biedt zorg en ondersteuning aan iedereen die er behoefte aan heeft, zonder onderscheid en zonder oordeel. Wij respecteren u zoals u bent en de persoonlijke keuzes die u daarin maakt. Dat klinkt vanzelfsprekender dan het in de praktijk is.

 

Uw zorg is onze zorg

Uw zorg zien we als onze verantwoordelijkheid. Een verantwoordelijkheid die we samen met onze professionele zorgteams dragen. Dat is onze bijdrage aan de wijk, de stad, de samenleving waar we allemaal onderdeel van zijn. In dat geheel, zijn wij ook onderdeel van uw sociale omgeving en zien onszelf daarmee ook onderdeel van uw zorgbehoefte. Uw zorg is écht ook onze zorg!

 

Familieband

Honey Care is ontstaan uit de samenwerking tussen Salim en Kubra Balkaya, neef en nicht van elkaar. Wij kennen de kracht en de ondersteuning vanuit familieperspectief en willen deze inzetten voor onze clienten en medewerkers. Ons personeel en onze clienten zien wij ook als onderdeel van één grote familie.

 

Mens centraal

Wat ons betreft draait zorgverlening niet om geld of productiecijfers, maar om u. Wij zien het als onze morele verplichting om te handelen vanuit humanitaire basisbeginselen. Dat zit in onze natuur en geweten, en is daarmee onlosmakelijk verbonden met onze zorgverlening.