Menu Sluiten

Geschiedenis

Honey Care is gestart met het leveren van zorg in juli 2020, een jaar met vele ontwikkelingen en grote impact op de zorgsector in Nederland. Zorg stond en staat nog steeds onder druk; het zorgpersoneel is overbelast en heeft moeite met het leveren van ondersteuning aan mensen die het nu nog meer nodig hebben dan anders. Deze uitdagingen hebben ons gemotiveerd om een bijdrage te leveren door onszelf en ons netwerk in te zetten, op zoek naar oplossingen.

Ruim 1 jaar na het opstarten, hebben we in de praktijk gezien dat we daadwerkelijk een bijdrage kunnen leveren. Een verschil kunnen maken voor de mensen die we bereiken, in een periode waarin ze er het meest behoefte aan hebben. Zorg in de thuissituatie, op maat en met respect voor de verschillen die we als maatschappij rijk zijn in Nederland.

2021 was voor ons het moment om te kijken naar de volgende stap in ons zorgproces en onze bedrijfsvoering; verdere professionalisering en realiseren van groei. Hiervoor zijn we gestart met diverse projecten, die ook zullen doorlopen in 2022. Op deze manier kunnen wij nog beter, nog meer mensen van dienst zijn.