Menu Sluiten

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Honey Care met zorg samengesteld. Wij hechten grote waarde aan goede voorlichting over onze zorgdiensten. Wij doen ons uiterste best om u van dienst te zijn. Helaas gaat er echter wel eens iets anders dan verwacht. Voor eventuele opmerkingen, vragen of klachten verwijzen wij u naar het contactformulier op deze site.

Honey Care verstrekt door middel van deze website alleen informatie over producten en diensten die door ons worden aangeboden, wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de online opgenomen informatie, noch voor het niet ononderbroken functioneren van deze website. Verwijzingen naar sites die niet door ons worden onderhouden zijn alleen opgenomen als informatiebron.

Hoewel Honey Care uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor sites die niet door ons worden onderhouden.